Як обрати букмекерську контору в Україні

Боїтеся, що перший досвід в ставках на спорт закінчиться втраченими грошима через букмекерів-шахраїв? Це можливо. Але якщо ви будете в курсі, на що звертати увагу при виборі букмекерської контори, то з великою ймовірністю ніколи не зіткнетеся з обманом в БК.

Знати, як вибрати букмекерську контору, особливо важливо для новачка. Так давайте розберемося.

Надійність букмекерської контори

Найважливіший фактор, причому універсальний для всіх категорій гравців – надійність букмекерської контори. Граємо ми не на фантики, а на свої кровні гроші. І довіряти їх слід тільки перевіреним компаніям. Як вибрати БК в інтернеті? Тут

До рекомендованих букмекерських компаній відносяться БК з оцінками 5 і 4. Рейтинг в 3 бали – ще не вирок для букмекера. Сюди потрапляють всі контори при додаванні їх у рейтинг, а згодом оцінка уточнюється. Але все-таки ставитися до цих компаній слід з обережністю: їхня надійність або недостатня, або у нас мало інформації про них.

… завжди перевіряйте ліцензію букмекера!

По-друге, зверніть увагу на вік і репутацію (популярність) контори. Якщо букмекерська компанія існує давно, це зазвичай говорить про те, що вона встигла встати на ноги і надійна. Хороша репутація БК в спільнотах гравців на ставках, наприклад, серед підписників соціальних мереж «Рейтингу Букмекерів», також говорить на користь її надійності. Слід розглядати ці два фактори в комплексі. Той факт, що ви часто чули назву контори, ще не говорить про те, що вона надійна як швейцарський банк. Можливо, це контора-одноденка, яка витратилася на рекламу в соціальних мережах і на сайтах з онлайн-фільмами – але сліпо вірити своїй стрічці новин та заставці перед кожною новою серією «Спіймати Кайдаша» ні в якому разі не можна.

По-третє, завжди перевіряйте ліцензію букмекера! У надійних букмекерських контор на сайті ви завжди знайдете вичерпну юридичну інформацію, а саме назва органу, що ліцензує і номер ліцензії. Найчастіше є і посилання на сторінку з ліцензією на сайті ліцензіата, де також повинні бути вказані контакти, за якими ви можете поскаржитися на букмекерську контору, якщо буде необхідність.

Але пам’ятайте: «Рейтинг Букмекерів» вже провів цю роботу за вас. Гарна оцінка в нашому рейтингу можлива тільки для контор вищого рівня надійності з перевіреною ліцензією, а оцінка 5 – тільки для найкращих онлайн-букмекерів. БК з високою оцінкою виплачують виграші.

Широта лінії, розпису та коефіцієнти

By |2020-11-03T17:59:15+02:00Октябрь 18th, 2020|Uncategorized|
ПОЗВОНИТЕ МНЕ
+
Жду звонка!